Zelf Assessment is leren van en met elkaar!

De tijd verandert. Niet langer bepaalt de omgeving hoe iemand zich dient te gedragen en ontwikkelen. Weten wie je bent bepaalt welke dingen je doet en niet doet. Welke zaken goed voelen en welke niet. Het eigenaarschap van gedrag, ontwikkeling en houding ligt bij de persoon zelf. Dit vergt een switch van een externe naar een interne identiteitslocus. In samenwerking met Yellow wings heeft TalentGo een zelf assessment ontwikkeld voor personen en teams die inspelen op deze trend. Het samenbrengen van iemands innerlijke waarnemingen met de uiterlijke waarnemingen van de beide observatoren heeft een diepgaand impact op de persoon. De persoon wordt bewuster hoe zijn innerlijke wereld door de buitenwereld wordt waargenomen. Dit vergroot iemands zelfkennis en daarmee zijn bewustzijn.

Bewustzijn is het vermogen om te kunnen ervaren of waarnemen, oftewel een beleving of besef hebben van jezelf en de omgeving. Het bewustzijn verruimen op persoonlijk- en team niveau is waardevol voor wendbare organisaties.

 

Een zelf assessment is ook leuk!

Een assessment is meestal iets waar mensen tegenop zien. Wij bieden een spannende zelf assessment omgeving; de cockpit van een vliegtuig. Mensen kunnen zich niet  voorbereiden en gaan het gewoon ervaren. Door een overdaad aan prikkels gaan mensen zich authentiek gedragen. Er wordt gelachen en hard gewerkt. Er is geen mogelijkheid tot sociale wenselijkheid. De samenwerking wordt zwaar beproeft door samen te vliegen van A naar B in een nieuwe omgeving. Het ontdekken van zichzelf in een cockpit van een vliegtuig levert veel inzicht en plezier op! Wie wil dat nou niet?

cockpit yellow wings.jpg

Wil je meer weten? Neem dan rechtstreeks contact op of neem een kijkje op de site van www.yellowwings.nl