Testimonials

Yfke Laanstra
Holistic Consultant & Holistic Hacker at Soulvalley

Yfke-Laanstra_Earthmatters

“De overgang van een lichtvoetige kennismaking naar een ‘coachingsgesprek’ verliep heel natuurlijk voor mijn gevoel bij Sybren. Hij is erg sterk in zijn observatie wat ongetwijfeld zijn 2e natuur is geworden; zonder dat ik me bekeken of geobserveerd voelde. Tegelijkertijd is hij erg in tune met zijn gevoel waardoor hij feilloos aanvoelt en signaleert welke ‘programma’s’ er bij mij lopen qua thema’s en gedrag. Hij vraagt door tot de kern zonder dat ik het als erg storend of te opzichtig of teveel als een trucje ervoer.

Sybren bezit een prettige combi van directheid, nuchterheid en to-the-point zijn zonder dat het afstandelijk of te sturend is. Hij blijft erg toegankelijk, sympathiek en behulpzaam. Een mooie combi ook van sensitiviteit en zakelijkheid: hij volgt (en benoemd) zeer zeker wat hij buitenzintuiglijk waarneemt en voegt dit heel mooi in zijn coaching toe waardoor ik bij mijn kern kom en blijf.”

 

 

Ruud van den Enden
Veiligheidskundig Projectmanagement.

ruud-van-den-enden-73336220

I worked with Sybren during his period as interim Team leader production. Sybren is a highly motivated person and very professional in achieving his targets. In this proces his focus is on the human aproach, creating trust, transparency and doing so leading others to a higher level of performence in their profession and individual life. Doing so It was easy as well as pleasant to work with Sybren in our achievement for contineous improvement in Health, Safety and Environmental matters. I can recomend Sybren to any person or company interested in a highly proffessional performence level based on new leadership visions.

 

 

Jos van Velzen
Senior Consultant for Organisational Changes

jos van velzen

Sybren heeft voor mij al diverse keren gefaciliteerd tijdens brainstormsessies en de reacties van de deelnemers aan de sessies zijn onveranderd positief. Hij zorgt dat hij zich tevoren in het onderwerp heeft verdiept, heeft een goed gevoel voor de flow en energie van de groep en stuurt de dialoog en discussie zodanig dat er binnen de vastgestelde tijd ook daadwerkelijk resultaten worden bereikt. Dankzij zijn faciliterende rol kan ik zelf zonder problemen deelnemen aan de brainstorming van de groep en zelfs lekker afdwalen van het onderwerp. Sybren haalt me er dan wel weer bij en zet me op scherp. Van harte aanbevolen!

 

 

 

Evert Bal
User Experience Designer & UX Copywriter

Evert bal

Sybren heeft enorm geholpen door de uitkomst van een talenten analyse te koppelen aan mijn persoonlijkheid en praktisch toe te passen in mijn werk als zelfstandige. Mijn effectiviteit is enorm toegenomen en kan beter inschatten waar mijn valkuilen zitten. Ook de workshops hebben mij geholpen talenten voor verschillende zaken effectief in te zetten.

 

 

Jan Kersten
Productieproces Optimalisator en technical consultant

Sybren is een authentiek leider in hart en nieren. Hij weet mensen te inspireren op dien aard dat ze zelf oplossingen aandragen voor problemen waar ze telkens tegenaan lopen. Hij is in staat om je na te laten denken en zelf conclusies te laten trekken hoe je bepaalde doelen kunt bereiken. Verder is het een zeer prettig persoon om mee om te gaan en hij denkt steeds enkele stappen vooruit.

 

 

Barbara van Wegen
Owner at Sidekiks

barbara van wegen

“Ik ben een moeilijk persoon als het gaat om coaching. Bij mij moet iemand echt bewijzen dat het een goede investering is om hem of haar in te huren. Na een zeer korte ontmoeting wist Sybren mij gelijk goed in te schatten. En na een zeer aangenaam intakegesprek was voor mij duidelijk dat hij ook echt een toegevoegde waarde was voor mijn ontwikkeling op zowel privé als zakelijk vlak. Zijn coaching heeft mij geholpen om weer vanuit mijn eigen drijfveren mijn bedrijf verder op te bouwen. ”

 

 

Nathalie Bogerd
Netwerker, verbinder, recruiter

Nathalie-bogerd

Sybren is een zeer kundig persoon die ook kritische vragen durft te stellen. Hij kan zijn mening zeer goed en kundig onderbouwen. Sybren heeft een aantal van mijn klanten uitstekend geholpen met het maken van definitieve keuzes bij het aannemen van personeel. Hij heeft de klant ook een duidelijk advies hierin gegeven ten behoeve van het management en verdere talent ontwikkeling.